reklama

Operní diva Kalivodová obsluhovala u stánku. Neuhodnete proč!

reklama

Přední česká operní pěvkyně Andrea Kalivodová si odskočila z jeviště Národního divadla k stánku na pražském Andělu. Pro dobrou věc tu nalévala veřejnosti svou nejoblíbenější polévku. A prozradila, kdo z její rodiny nejlépe vaří.

Sólistka Národního divadla Andrea Kalivodová nemohla na úterní charitativní akci s názvem Polívková smršť chybět. Šéfkuchař TOP HOTELu Praha uvařil neuvěřitelných dvě stě litrů staročeské zelňačky, kterou Andrea zbožňuje. „Zelňačka je jednou z mých nejoblíbenějších polévek. A šéfkuchař mého oblíbeného TOP HOTELu Praha ji umí skutečně bravurně. Je v ní maďarská klobása, zakysaná smetana a vývar z uzených žeber. U nás doma ji umí skvěle i můj tatínek. Je výborný kuchař, ale nerada bych jejich umění srovnávala,“ řekla operní diva, která šéfkuchaři TOP HOTELu Praha Zbyňkovi Ženíškovi pomáhala u stánku i s naléváním polévky. Známý kuchař má za sebou celou řadu mezinárodních ocenění a mimo jiné vaří i pro českého prezidenta. Polévku připravenou z neuvěřitelných šedesáti hlávek zelí a čtyřiceti kil uzených žeber dodal na charitativní akci s názvem Polívková smršť TOP HOTEL Praha zcela zdarma. Výtěžek z prodeje půjde na moderní rehabilitaci pro osoby s poškozením mozku.

 

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama