reklama

Tereza Maxová, Marek Raditsch, Lenny, David Koller a další otevřeli nové Centrum Chodov

reklama

Minulý týden proběhlo otevření nového rozšířeného Centra Chodov. Na slavnostní večer dorazilo mnoho slavných hostů včetně ambasadorky The Designer Gallery Terezy Maxové a ambasadora Grand Kitchen Marka Raditsche. Všem přítomným zazpívali Lenny, David Koller, Eddie Stoilow a za tónů orchestru se představil operní pěvec Adam Plachetka.

Centrum Chodov se po tříleté rekonstrukci plně otevřelo veřejnosti. Aktuálně nabízí 300 obchodních jednotek na ploše větší než 100 000 m2 a řadí se tak mezi největší v České republice. Centrum je nyní připraveno přivítat své zákazníky a předložit jim široký výběr značek doplněný mnoha inovativními koncepty jako je módní destinace The Designer Gallery či restaurační zóna Grand Kitchen.

V úvodu večera byla slavnostně přestříhnuta páska nové části Centra Chodov. Nůžek se kromě vedení centra chopili také ambasadoři Tereza Maxová, Marek Raditsch a uznávaná návrhářka Blanka Matragi. Poté následovala módní přehlídka Pavla Berkyho, Jiřího Kalfaře a Lay Sedlákové, jež představila kolekce dostupné v nové ikonické části The Designer Gallery. Módní přehlídku doprovázel koncert Lenny, Davida Kollera, Eddie Stoilow a orchestrálního vystoupení v čele s Adamem Plachetkou.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama