reklama

Je to tady! Vali Angel se stala totální vítězkou hitparády ráda Kiss

reklama

Mlaďounká talentovaná zpěvačka má důvod k oslavám. Její nový song Bez limitů se stal absolutním výhercem hitparády rádia Kiss.  O tom, že to bylo zasloužené vítězství, nemůže být jakýchkoli pochyb. Vítězný hit si prvenství obhajoval více než týden v kuse.

Mládí v před! Asi takto bychom mohli popsat námi očekávané vítězství teprve dvanáctileté zpěvačky z Havířova. Vali Angel dokázala pokořit i úspěšné songy od takových celebrit jako jsou Mariana Prachařová nebo Alan Walker.

Není to však první velký úspěch roztomilé zpěvačky. Na účtu už má připsané druhé místo z Eurofinále ve frankofonní písni v roce 2016, nebo v témže roce první místo z národního finále. Nesmíme zapomenout na triumf v polské pěvecké soutěži Olza music show. Tento rok se s nadšením probojovala do finále Ostravského i Havířovského talentu.

Myslíte si, že Vali Angel můžete vidět pouze za mikrofonem? Vyvedeme vás rychle z omylu. Roztomilá blondýnka se kromě zpěvu věnuje také tanci, modelingu nebo hře na klavír. O tom, že rozhodně nebude hloupá svědčí i to, že se dokáže bez problémů dohodnout anglicky a k tomu se učí německy, francouzsky a italsky. Na závěr můžeme jen dodat: „Budiž nám přány také takové děti“.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama