reklama

Zpěvačka Kate Matl odpočívala ve vířivce na střeše luxusního hotelu

reklama

Kateřina Mátlová, která si říká Kate Matl a působí převážně v zahraničí, si přivezla z Ameriky zbrusu nový singl, který bude letním hitem. Kate singl Never Be My Bae natočila se americko-švédskou produkcí a 13. června mělo video světovou premiéru.

Slavný den si Kate užila ale především odpočinkem, když se vrátila z Dánska, kde koncertovala s DJ Bobem. S tím Kate začala zpívat před několika lety a tahle spolupráce funguje i nadále. O to víc je pro Kate vzácností, když má pár dní volna, které může strávit doma.

Kate Matl svému sexy tělíčku dopřála relax ve vířivce na střeše pražského luxusního hotelu Emblem. Společnost jí dělala kolegyně Victoria a obě zpěvačky si pochopitelně do vířivky vzaly šampaňské.

Ve dvou nejvyšších patrech hotelu Emblem je totiž uzavřené Wellness centrum, soukromé Fitness centrum otevřené 24 hodin denně, prostorná Relaxační místnost s přirozeným osvětlením a soukromou terasu s neuvěřitelně pohodlnými křesly a vířivkou umístěnou na střeše. Odtud je navíc přímý výhled na velkolepý Pražský hrad či gotický Týnský chrám Starého města.

reklama

reklama

reklama

reklama

reklama