Už druhou prázdninovou sobotu plnou gastronomických zážitků si můžete vychutnat 11. srpna v parku pivovaru ve Velkých Popovicích nedaleko Prahy. Své umění za rozžhaveným grilem předvede Jan Horký – Kuchař roku 2017 a kapitán Národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR, vítězů dubnového mistrovství světa v Singapuru. Dopoledne pivovarský park navíc zaplní farmářské Ringhofferovy trhya během celého dne jsou připraveny poutavé prohlídky Pivovaru Velké Popovice.
Šéfkuchař Honza Horký připraví společně s návštěvníky dvě speciální menu: Grilovaného marinovaného lososa v citrusových plodech s bramborovým salátem s hrubozrnnou hořčicí a špenátovým salátem a jehněčí kotletky s tomatovým rizotem s parmazánem. Mistr kuchař se s návštěvníky podělí o cenné rady a prověřené grilovací triky, které v letní sezoně jistě přijdou vhod. Grilů i místa bude v pivovarském parku dostatek.
Grilování pro veřejnost bude začínat v 11 a ve 12 hodin. Dostatečné samozřejmě budou i zásoby čepovaného Velkopopovického Kozla. Chcete-li se o této pivní legendě dozvědět více, můžete se vydat na prohlídky pivovaru(v 10.00, 11.00, 12.00, 13.00 a 15.00 hodin) a seznámit se s historií pivovaru, legendárním kozlem Oldou a ochutnat nefiltrovaný speciál přímo v ležáckých sklepech.