Módní restaurace a bar Crystal v centru Prahy, která zaujala útulným interiérem s prvky pop art a především vytříbenou mezinárodní kuchyní a nezvyklými koktejly, přináší silvestrovské menu šéfkuchaře Jaroslava Vykysalého.
V restauraci Crystal servírují mix světových kuchyní s postupy kuchyně francouzské, za použití lokálních surovin, bez umělých zahušťovadel a vývarů. Menu se skládá z tradičních chutí a surovin, je prokládané zajímavou prezentací kreativního šéfkuchaře. Cena na jednu osobu je 1550 Kč.
Silvestrovské menu
- Přivítáme vás Clicquot brut
- Amuse Bouche
- Jeruzalemské artyčoky a foie gras s uzenou kachnou, „sauternes“ želé a mandarinky
- Limetový velouté s mušlí sv. Jakuba a kešu vinaigrettem
- Mořský ďas pečený ve vepřové síťce, fenyklové rissoto s estragonem, račí bisque a tomatové concassé
- Telecí svíčková se šunkou „Serrano“, řepové ravioly plňené liškovým ragů, hennessy omáčka a bylinný olej
- Mango „panna-cotta“ s passion fruit espumou a gelem z medových fíků
- Půlnoční přípitek.
- Clicquot brut