Na světové premiéře unikátního projektu Bubblekitchen prozradila světoznámá modelka Daniela Peštová svou lásku k vaření a kuchyním vůbec. I proto si nenechala ujít možnost vidět na vlastní oči luxusní kuchyňskou linku značky SieMatic, dekorovanou designem od jednoho z nejvýznamnějších současných malířů moderního umění mezinárodního formátu, Jiřím Georgem Dokoupilem. Nečekanou podívanou si nenechal ujít ani Zdeněk Pohlreich, který se postaral na milionářské party o skvostné menu.
„Samozřejmě doma vařím, vždyť mám tři děti. Vařím prakticky každý den. Nejen proto, že mě to opravdu baví, ale považuji společné vaření s dětmi za velmi příjemně strávený čas. A říká se přeci, že láska prochází žaludkem. Tak s chutí vařím i pro partnera,“ prozradila Daniela Peštová, které se ojedinělý projekt Bubblekitchen v centru Stopka mimořádně líbil. „Bubblekitchen mě okouzlila. Stejně tak její tvůrce Jiří Georg Dokoupil, který volí ve své tvorbě opravdu netradiční metody. Přiznám se, že na mě kuchyně zapůsobila velmi příjemně. Vyřazuje z ní silná energie,“ popsala svoje pocity Daniela Peštová.
Pouze na jediný den byla v Praze k vidění unikátní Bubblekitchen, když se podařilo přesvědčit jednoho z nejvýznamnějších současných malířů moderního umění mezinárodního formátu, Jiřího Georga Dokoupila, aby se ujal jejího dekorování. Jedná se o spojení umění, špičkového designu a top gastronomie. V showroomu Miele Center Stopka proto nechyběl ani šéfkuchař Zděněk Pohlreich. „Já mám velmi rád v kuchyni funkčnost a praktičnost. A v případě kuchyně SieMatic jsou tyto podmínky splněny. Unikátní tvorba Jiřího Georga Dokoupila krásu kuchyně podtrhuje, ale já se dívám především na její praktické využití,“ komentoval kuchyni Pohlreich s tím, že jemu osobně vyhovuje dokonalá technická propracovanost, nadčasová elegance a vysoká úroveň funkčnosti SieMatic. Na party připravil přímo před zraky návštěvníků skvělé menu složené z řady různých tapas. „Mám rád, když je jídlo připravené rychle a z kvalitních surovin, jejichž chuť zůstane zachována. Tapas jsou jedním z typů jídel, kde toho jde dosáhnout velmi lehce,“ popsal Pohlreich.